Opiskele hepreaa verkossa

Oletko jo pitkään haaveillut heprean opiskelusta?

Etkö löydä paikkakunnaltasi opintoryhmää vai eivätkö kurssit sovi aikatauluusi? Juuri sinulle olemme tehneet nykyheprean verkkokurssimme. Verkkokursseillamme voit opiskella omaan tahtiin silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Opetus tapahtuu suomen kielellä kokeneen opettajan johdolla.

LISÄTIETOA KURSSEISTA

Joko olet rekisteröitynyt? Kirjaudu tästä opiskelemaan »

Heprean kurssimme

Heprean aakkoskurssi ja Heprea 1 -kurssi (Opi hepreaa!-kirjan luvut 1-4) tarjoavat sinulle rakenteen, jota seuraamalla kehität heprean taitojasi systemaattisesti. Opittavat asita käydään läpi luentovideoilla, minkä jälkeen niitä harjoitellaan erilaisissa tehtävissä. Kurssimateriaali on saatavilla verkossa kuukauden ajan, eli voit edetä omaan tahtiisi ja kerrata asioita tarpeen mukaan. Hinta 40 euroa/kurssi.

Kun haluat tutustua kursseihin, lähetä nimesi ja sähköpostiosoitteesi oheisella Ilmoittaudu alustavasti -lomakkeella. Kirjoita viestiin kurssi, josta olet kiinnostunut.

Heprean oppikirjamme

Nykyheprean alkeisoppikirja Opi hepreaa! (Aurinko kustannus 2017) on kirjoitettu Suomen Kulttuurirahaston tuella, ja se on suunnattu suomalaiselle heprean opiskelijalle. Löydät lisää tietoa kirjasta täältä. Kirjan tahtiin opiskellaan mm. Ninarose Maozin johdolla Etelä-Suomessa.
Voit tilata kirjaa suoraan meiltä tai kirjakaupoista. Hintamme 32 euroa sisältää postituksen Suomeen.

Ikkuna hepreaan

Ikkuna hepreaan pyrkii tuomaan heprean opetuksen kaikkien suomalaisten ulottuville, ja siksi valmistamme heprean verkkokursseja. Verkko-opetuksen lisäksi pidämme myös heprean kontaktiopetusta ja luentoja. Ota yhteyttä!


Kurssien suunnittelijana ja opettajana toimii Lea Lyytikäinen (FM). Hän on opettanut nykyhepreaa Helsingin yliopistossa vuosina 2000–2013 ja hänellä on filosofian maisterin tutkinto seemiläisissä kielissä Helsingin yliopistosta.

 

 

Ilmoittaudu alustavasti

Otamme sinuun yhteyttä sähköpostilla.
Lomakkeella ilmoittautuminen ei ole vielä sitova.