Hyvää ja menestyksekästä vuotta 2022 kaikille!

Alustamme lopettaessa toimintansa joudumme toistaiseksi sulkemaan verkkokurssimme. Kiitos kaikille tähänastisille opiskelijoillemme!

Heprean kurssimme

Heprean aakkoskurssi ja Heprea 1 -kurssi (Opi hepreaa!-kirjan luvut 1-4) tarjoavat sinulle rakenteen, jota seuraamalla kehität heprean taitojasi systemaattisesti. Opittavat asita käydään läpi luentovideoilla, minkä jälkeen niitä harjoitellaan erilaisissa tehtävissä. Kurssimateriaali on saatavilla verkossa kuukauden ajan, eli voit edetä omaan tahtiisi ja kerrata asioita tarpeen mukaan. Hinta 40 euroa/kurssi.

Kun haluat tutustua kursseihin, lähetä sähköpostia osoitteeseen lea.lyytikainen(at)ikkunahepreaan.fi ja kerro nimesi ja kurssi, josta olet kiinnostunut.

Heprean oppikirjamme

Nykyheprean alkeisoppikirja Opi hepreaa! (Aurinko kustannus 2017) on kirjoitettu Suomen Kulttuurirahaston tuella, ja se on suunnattu suomalaiselle heprean opiskelijalle. Löydät kirjan sisällysluettelon tästä ja lisää tietoa kirjasta täältä. Kirjan tahtiin opiskellaan mm. Ninarose Maozin johdolla Etelä-Suomessa.
Voit tilata kirjaa suoraan meiltä tai kirjakaupoista. Hintamme 32 euroa sisältää postituksen Suomeen.